Contact

      Om een afspraak te maken of voor vragen kun je 
       me het beste een mailtje sturen via het contact 
       formulier hieronder of natuurlijk gewoon even bellen/appen.

       Email: [email protected]
      Insta: estherdijkmassage
      Tel: 06-31029652 of via Whatsapp.

       Voor online een afspraak maken verwijs ik je graag
       naar www. uniquestyling.nl

     
Gevestigd in beautysalon Unique Nails and Beauty.   Adres: Koningslaan 197
  3067 TG Rotterdam.
 Tel: 0108208565Meer weten?

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Voorwaarden

Algemeen
 Bij medische klachten dient u met uw behandeld arts of specialist te overleggen alvorens een massagebehandeling te ondergaan. Esther Dijk Massage verleent géén erotische massages, aanvraag tijdens een behandeling wordt niet op prijs gesteld.

Intake en uw gezondheid
Is er sprake van medische klachten, bent u in behandeling bij een arts of specialist of gebruikt u medicijnen die het reactievermogen beïnvloeden dan dient u dit door te geven. Belangrijk voor vrouwen: als u zwanger bent, of in de aanlooptijd om het te worden, moet u dat beslist melden. Ook wanneer de zwangerschap moeizaam verloopt, dient u dit voorafgaand aan de behandeling te melden. U bent verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie m.b.t. de gezondheid van uzelf.

Contra indicaties
Contra indicaties zijn redenen waarom iemand niet (absolute) of gedeeltelijk (relatieve) niet gemasseerd mag worden, tenzij er toestemming is van de behandelende arts en/of specialist. Raadpleeg bij twijfel altijd uw arts of specialist. Om er zeker van te zijn dat u geheel/gedeeltelijk gemasseerd mag worden zal, vooraf aan elke massage, een korte intake afgenomen worden. Let wel, indien de masseur niet volledig of verkeerd ingelicht wordt kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en of letsel ten gevolge van een door ons uitgevoerde massage.
Absolute contra indicaties: koorts, griep, ziekten waarbij er sprake is van verhoogde stofwisseling, besmettelijke huidziekten, infectieziekten, ernstige vaat ziekten, psoriasis, kanker, trombose, gebruik van antidepressiva, antibiotica, ontstekingsremmers, bij burnout, extreme vermoeidheid en uitputting en (voorgenomen) zwangerschap. Relatieve contra indicaties: open wonden, zwangerschap, ontstekingen, traumatische aandoeningen en spataderen. Uiteraard is elke vorm van massage bij gebruik van alcohol en drugs uitgesloten.

Privacy
Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden. Esther dijk massage behoudt zich het recht voor een cliënt van behandeling uit te sluiten.

Annulering
Annulering van een opdracht is tot 24 uur voor aanvang, telefonisch of per e-mail, mogelijk. Hierna worden de kosten in rekening gebracht. Elke behandeling dient na afloop contant( zoveel mogelijk gepast) of pin  te worden afgerekend.