Ontspanningsmassage.


Verwen jezelf met een heerlijke relax massage en kom 
helemaal tot rust. Vaak wordt bij een ontspanning massage aan de rug gedacht maar denk ook eens aan bv een buik massage , benen, het hele lichaam of zelfs een gezicht massage. Regelmatig een massage houd het lichaam in balans en versterkt het zelf genezend vermogen.
Een goede doorbloeding en hulp aan het zelf herstellend vermogen zijn naast ontspanning het grootste doel van deze massage. Met verschillende massage technieken met de handen zorgt dit voor het los komen en afvoeren van afvalstoffen, betere doorbloeding, spierherstel en vermindering van spierpijn. Deze massage richt zich vooral op het ontspannen van de spieren na lichamelijke zware- of verkeerde belasting of na sporten.Lymfedrainage.


De lymfedrainage is een massagetechniek die het vocht( eiwitvocht) afvoert via het lymfestelsel. Het lymfesysteem zorgt dat het lichaam wordt gereinigd, de afvalstoffen worden afgevoerd door de lymfeknoppen
 (klieren), het lichaam wordt als het ware in een genezingsmodus gezet.
Kortom, lymfedrainage is een hele gezonde behandeling die zorgt dat het lichaam gestimuleerd wordt om zichzelf te reinigen. De lymfedrainage behandeling verhoogt direct het immunstysteem.

De voordelen zijn: 

 • Verhoogt het immuunsysteem
 • De huid wordt zacht en glad
 • Bestrijdt vochtretentie
 • Stimuleert de bloedcirculatie
 • Reinigt en reguleert de darm
 • Vermindert stress
 • Verbetert het algehele welzijn, kalmeert en zorgt voor een beter nachtrust
 • Versnelt het herstel in geval van letsel, operatie of ziekte
 • Helpt bij pijnverlichting
 • Vermindert hormonale stress Triggerpoint Massage.


Triggerpoints, wat eigenlijk gewoon spierknopen zijn, zijn heel gemakkelijk te behandelen, namelijk door een triggerpointmassage. Het gaat om lokale spierkrampen die door gebrek aan doorbloeding en zuurstof zorgen voor een overgevoelige plek. Je herkent deze vervelende plekjes als harde bobbels of ‘strengetjes’ welke mogelijk een uitstralende pijn geven wanneer je de spier gebruikt, hem oprekt of compressie uitoefent op de spierknoop

Triggerpoints kunnen in alle spieren ontstaan in het hele lichaam, maar duiken vaak op vaste plaatsen op. Namelijk daar waar het zenuwstelsel de informatie op spieren overbrengt. De oorzaak is vaak te herleiden naar een overbelasting of trauma zoals een operatie of ongeluk maar ook stress of te weinig beweging kunnen de boosdoener zijn. Ook slechte voeding kan een klein aandeel hebben in het geheel.

De Soap Massage Experience.


De Soap Massage Experience heeft veel weg van de Oosterse Hamam behandeling. De eenvoudigste vertaling van Hamam is ‘Oosters badhuis’. De Soap Massage Experience is meer dan inzeping, massage en reiniging; het is een beleving! De Hamam is een bijzonder Oosters reinigingsritueel, een combinatie van een scrub en een massage met olijfzeep. De Soap Massage Experience behandeling vindt plaats op een massagebank waar je op een warmtedeken ligt. Ik verwarm eerst het lichaam met warme kompressen waarna ik met een ‘kese’ het lichaam ga scrubben om zo de dode huidcellen te verwijderen en de doorbloeding van het bindweefsel te stimuleren. Na het scrubben voelt je huid zijdezacht en zijn de poriën geopend zodat deze kunnen ademen en de olijfzeep het lichaam kan reinigen. Op de traditionele Hamam manier wordt het lichaam bedekt met een laag schuim, afkomstig van de originele Turkse olijfzeep. Het zeepschuim wordt op traditionele wijze verkregen door beurtelings de zeepzak de ‘Torba’ door warm water te halen en door de lucht te slaan. Vervolgens krijg je een overheerlijke zeepmassage. De zeep voelt lekker zacht op uw huid aan. Door middel van klassieke massage technieken zorgt dit voor een nog diepere reiniging van de huid. De Soap Massage Experience behandeling is mogelijk uit te breiden met een heerlijke 20 minuten warme oliemassage van de achterkant van het lichaam.


Bindweefsel Massage.


De laag tussen spieren en de huid, dat noemen we het bindweefsel. Een laag die soms wat extra aandacht behoeft door middel van een bindweefselmassage, ook wel reflexzonemassage genoemd. Dit omdat er zich in het lichaam bepaalde plekken bevinden die in verbinding staan met alle klieren, organen en andere lichaamsdelen. Stimuleer je deze zones, dan doet dat hetzelfde met het orgaan en verdwijnen blokkades. De prikkels geef ik door middel van verschillende manuele technieken. Dat varieert van een stevige behandeling, welke pijnlijk kan zijn, tot het rollen van de huid wat de huid en het bindweefsel stimuleert.

Effecten van bindweefselmassage
Het resultaat? Een betere doorbloeding wat op zijn beurt weer effect heeft op de staat van het bindweefsel. Verklevingen kunnen verminderen en de zenuwuiteinden krijgen een prikkel. Het effect daarvan werkt zelfs door tot andere delen van het lichaam want elk inwendig orgaan heeft een projectgebied op het bindweefsel vlak onder de huid.

Hoelang de behandeling duurt is afhankelijk van de klachten maar normaal betreft het z’on 10 minuten tot maximaal 45 minuten. Reageer je sterk op de behandeling, dan zal deze kort zijn, dat komt door de mate van de bindweefselproblemen. Soms kies ik dan voor een minder intense techniek, welke wat vaker wordt toegepast.

Hotstone Massage.


Een weldaad voor je lichaam tijdens de koudere maanden.
Bij Hotstone massage wordt gebruik gemaakt van gladde, verwarmde stenen. De hete stenen worden tijdens de massage op specifieke punten op uw lichaam geplaatst. De Hotstone massage is weldadig en diep ontspannend en werkt nog uren door.


 • Helpt spierspanning en pijn te verlichten. 
 • Vermindert stress en angst. 
 • Boost het immuunsysteem. 
 • Goed voor lichaam én geest.
 • Je slaap verbetert.

Cupping Massage.


Bellabaci cupping massage; de nummer 1 in medische silicone cupping. We streven naar een gezonder lichaam met daarnaast een mooiere strakkere huid  voor zowel mannen als vrouwen. Het doel van cupping is om te voorkomen van stagnatie en het opheffen van verhardingen en verklevingen in het weefsel onder de huid. Het aangedane weefsel wordt tot herstel aangezet door decompressie en beweging middels de  vacuüm zuigkracht van de cups. Het lift onder andere het bindweefsel op. Hierdoor kan het lichaam afvalstoffen beter en sneller afvoeren, werkt anti-aging en bindweefsel verbeterend.
Ga je voor een kuur van 8 weken? Dan krijg je 1 behandeling gratis.
In de kuurprijs zit ook een Bellabaci tasje Combi (2 cups, hard en zacht en 1 genie naar keuze). Bij de behandeling van cellulite be gone krijg je ook nog gratis online begeleiding, elke week een filmpje ter ondersteuning.

Sportmassage.


Een sportmassage bevordert het spierherstel, bijvoorbeeld na fysieke inspanning. U kunt hierbij denken aan een fitness- of voetbaltraining, maar ook aan fysiek werk, tuinieren of een lange wandeling etc. Daarnaast kan het juist ook spieren activeren bij inactiviteit. Een massage kan helpen klachten als vermoeidheid, slechte doorbloeding, spierpijn of verhoogde spanning (bijvoorbeeld in de nek), stijfheid, kramp en vochtvorming te verminderen of het kan zelfs geheel weggaan.