Ontspanningsmassage.


Verwen jezelf met een heerlijke relax massage en kom 
helemaal tot rust. Vaak wordt bij een ontspanning massage aan de rug gedacht maar denk ook eens aan bv een buik massage , benen, het hele lichaam of zelfs een gezicht massage. Regelmatig een massage houd het lichaam in balans en versterkt het zelf genezend vermogen.
Een goede doorbloeding en hulp aan het zelf herstellend vermogen zijn naast ontspanning het grootste doel van deze massage. Met verschillende massage technieken met de handen zorgt dit voor het los komen en afvoeren van afvalstoffen, betere doorbloeding, spierherstel en vermindering van spierpijn. Deze massage richt zich vooral op het ontspannen van de spieren na lichamelijke zware-of verkeerde belasting of na sporten.Lymfedrainage.


De lymfedrainage is een massagetechniek die het vocht( eiwitvocht) afvoert via het lymfestelsel. Het lymfesysteem zorgt dat het lichaam wordt gereinigd, de afvalstoffen worden afgevoerd door de lymfeknoppen
 (klieren), het lichaam wordt als het ware in een genezingsmodus gezet.
Kortom, lymfedrainage is een hele gezonde behandeling die zorgt dat het lichaam gestimuleerd wordt om zichzelf te reinigen. De lymfedrainage behandeling verhoogt direct het immunstysteem.

De voordelen zijn: 

 • Verhoogt het immuunsysteem
 • De huid wordt zacht en glad
 • Bestrijdt vochtretentie
 • Stimuleert de bloedcirculatie
 • Reinigt en reguleert de darm
 • Vermindert stress
 • Verbetert het algehele welzijn, kalmeert en zorgt voor een beter nachtrust
 • Versnelt het herstel in geval van letsel, operatie of ziekte
 • Helpt bij pijnverlichting
 • Vermindert hormonale stress Cupping Massage.


Bellabaci cupping massage; de nummer 1 in medische silicone cupping. We streven naar een gezonder lichaam met daarnaast een mooiere strakkere huid  voor zowel mannen als vrouwen. Het doel van cupping is om te voorkomen van stagnatie en het opheffen van verhardingen en verklevingen in het weefsel onder de huid. Het aangedane weefsel wordt tot herstel aangezet door decompressie en beweging middels de  vacuüm zuigkracht van de cups. Het lift onder andere het bindweefsel op. Hierdoor kan het lichaam afvalstoffen beter en sneller afvoeren, werkt anti-aging en bindweefsel verbeterend.
Cupping behandelingen

Stress no more
Heb jij last van stress? Dan voel je dat vaak ook in je lijf. Dit kan in het lichaam zijn of gezicht. Stress cupping werkt ontspannend en heeft een positief effect op je welzijn, lichaam en geest. De werking van de cups helpt bij het stimuleren van de bloedstroom en het verwijderen van gifstoffen.

> Lichaam 60 min.  - 90 min.

Bye bye belly blues
Heb jij last van menstruatieklachten, darmklachten of cellulite op de buik, maak dan gebruik van deze cupping. De buik is de bibliotheek van je emoties. Van je darmen wordt ook wel gezegd dat dit je tweede hersenen zijn, die alles opslaan. Daarnaast zijn veel organen verbonden met je buikstreek. Het is dus helemaal geen slecht idee om deze regio wat extra aandacht te geven. Het masseren met de cups op de buik geeft verlichting, ontspanning en kan helpen bij betere stoelgang.

> Buik 30 min.

Cupping bij pijnklachten
Heb jij last van pijn, bijvoorbeeld rug-schouder-nek klachten? Deze behandeling kan helpen je pijnklachten te verminderen. Doordat het een prikkeling geeft aan het zenuwstelsel en deze weer door geeft aan de hypothamulus in de hersenen maakt het hormoon stofjes aan zoals endorfines en serontines.

> Rug 60 min.

Cellulite be gone
Heb jij van die vervelende putjes in je benen of wil je versteviging van je benen, buik of armen? Kies dan voor de cellulite behandeling. Met de body cups en super cups kun jij nu deze strijd aan, voor 8 weken. Per week 1 behandeling in de studio en 3 keer per week zelf cuppen.
> Benen 30 min  |  Armen 30 min  |  Buik 30 min.


Ga je voor een kuur van 8 weken? Dan krijg je 1 behandeling gratis.

 • In de kuurprijs zit ook een Bellabaci tasje Combi (2 cups, hard en zacht en 1 genie naar keuze). Bij de behandeling van cellulite be gone krijg je ook nog gratis online begeleiding, elke week een filmpje ter ondersteuning.

No More Dimples Massage.


Ontdek onze nieuwste innovatie: de "No More Dimples" behandeling, ontworpen om cellulite te verminderen en uw huid een gladde, stevige uitstraling te geven. Deze uitgebreide behandeling combineert verschillende technieken om maximale resultaten te bereiken en u weer vol vertrouwen in uw eigen huid te laten voelen.
 Deze behandeling begint met droogborstelen, een eenvoudige maar effectieve techniek waarbij een droge borstel wordt gebruikt om de huid zachtjes te exfoliëren. Het voordeel van droogborstelen is dat het de bloedcirculatie stimuleert, de lymfedrainage bevordert en dode huidcellen verwijdert, waardoor de huid glad en stralend wordt. 
Na het droogborstelen volgt een scrubbehandeling om de huid grondig te reinigen en te exfoliëren. Het voordeel van scrubben is dat het helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van de celvernieuwing, waardoor de huid er fris en jeugdig uitziet.
De kern van onze "No More Dimples" behandeling is de Bellabaci cupping techniek, die gebruik maakt van speciaal ontworpen siliconen cups om de huid te masseren en de bloedcirculatie te verbeteren. Het voordeel van Bellabaci cupping is dat het helpt bij het verminderen van cellulite, het verbeteren van de huidtextuur en het stimuleren van de collageenproductie, waardoor de huid steviger en gladder wordt.  De behandeling wordt vervolgd met een verfrissende Vit Ice massage, Een echte ijsmassage, de ideale combinatie met cupping. Verminderd cellulite, verstevigt de huid. Stimuleert bloed en lymfecirculatie. Tot slot wordt de "No More Dimples" behandeling afgerond met het aanbrengen van ons speciale "No More Dimples" masker, dat rijk is aan actieve ingrediënten die helpen bij het verminderen van cellulite en het verstevigen van de huid. 

Scrubbehandeling.


Ervaar de Verfrissende Kracht van Onze Scrubbehandeling 
Wat is een Scrubbehandeling? 
Een scrubbehandeling is een luxe huidverzorgingsbehandeling die gericht is op het verwijderen van dode huidcellen en het vernieuwen van de huid. Door het gebruik van fijne exfoliërende deeltjes, wordt de huid diep gereinigd en voelt zijdezacht en verfrist aan. Voordelen van een Scrubbehandeling.
 • Diepe Reiniging: Verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen, waardoor de huid kan ademen en stralen.
 • Verzacht en Verjongt: Verbetert de textuur en toon van de huid, waardoor deze zachter en gladder aanvoelt. 
• Stimuleert Bloedcirculatie: Verbetert de doorbloeding, wat bijdraagt aan een gezonde en stralende huid.
 • Verbeterde Absorptie: Helpt de huid om beter vochtinbrengende crèmes en serums op te nemen, wat resulteert in een effectievere huidverzorging. 

Sportmassage.


Een sportmassage bevordert het spierherstel, bijvoorbeeld na fysieke inspanning. U kunt hierbij denken aan een fitness- of voetbaltraining, maar ook aan fysiek werk, tuinieren of een lange wandeling etc. Daarnaast kan het juist ook spieren activeren bij inactiviteit. Een massage kan helpen klachten als vermoeidheid, slechte doorbloeding, spierpijn of verhoogde spanning (bijvoorbeeld in de nek), stijfheid, kramp en vochtvorming te verminderen of het kan zelfs geheel weggaan.

Reiki.


Reiki is een eeuwenoude Japanse genezingspraktijk die werkt met de energie van het lichaam om heling en ontspanning te bevorderen. Het woord "Reiki" betekent "universele levensenergie". Tijdens een Reiki-sessie wordt deze energie doorgegeven door de handen van de beoefenaar naar de ontvanger, waardoor blokkades worden opgeheven en het natuurlijke helingsproces van het lichaam wordt gestimuleerd. Veel mensen ervaren een diepe staat van ontspanning en een gevoel van welzijn na een Reiki-behandeling. Het kan helpen bij het verminderen van stress, het verlichten van pijn, het bevorderen van emotioneel evenwicht en het ondersteunen van het algemene welzijn. Reiki is een holistische benadering van gezondheid en welzijn, die niet alleen het fysieke, maar ook het emotionele, mentale en spirituele aspect van een persoon behandelt.

Wanneer je Reiki ontvangt, wordt je lichaam ontspannen. Je ligt gekleed op de massagetafel, luisterend naar muziek, terwijl ik de energie voor je kanaliseer. Elke Reiki-sessie is uniek. Sommige mensen voelen warmte of tintelingen in hun lichaam, of zien kleuren. Maar het kan ook zijn dat je weinig tot niets voelt, wat ook helemaal goed is. De reiki energie werkt dan evengoed voor je.

Dynamische massage - pulsing.


- De kracht van zachtheid-
De dynamische massage is gebaseerd op het principe van het herstellen van de balans en het bevorderen van de natuurlijke stroom van energie door het lichaam. Door een combinatie van vloeiende bewegingen, diep weefselwerk en stretchen richten we ons op het loslaten van spanningen, het verbeteren van de bloedcirculatie en het herstellen van de mobiliteit van het lichaam. De vloeiende bewegingen van de massage helpen om knopen en spanningen in de spieren los te maken, waardoor het lichaam zich kan ontspannen en herstellen. Door het lichaam te stretchen tijdens de massage, helpen we de spieren te ontspannen en te verlengen, waardoor ze beter kunnen functioneren en minder vatbaar zijn voor letsel. Het menselijk lichaam bestaat voor een heel groot deel uit water. Pulsing is gebaseerd op het golven. Als er op een plek op het lichaam een (im)puls gegeven wordt, dan gaat deze als een golfbeweging door het hele lijf. Hierdoor werkt pulsing van top tot teen en in dieper liggende spieren, de gewrichten en organen.

De dynamische massage(pulsing) werkt niet alleen op het fysieke lijf, maar beïnvloedt ook de psyche en de emoties.